drukdrukdruk2018

grafiekweekend drukdrukdruk 5 en 6 mei:
Vormdrukkers bij Gezeever


We zetten de deuren het hele weekend open tijdens het grafiek weekend drukdrukdruk! Kom langs en zeefdruk mee! Deelname is gratis en voor alle leeftijden.

Maak abstracte vormen met de Idiosyncratische Machine. Dat is een vormgenererende methode met behulp van alledaagse voorwerpen, bedacht door kunstenaar Kristof van Gestel.

Op zaterdagnamiddag en op zondag zijn de Vormdrukkers aan de beurt. Kies een vorm en maak daar een sjabloon van. Zeefdruk de vorm op een blad dat je mag meenemen én werk mee aan een gezamenlijke compositie op grote vellen.

Interpreteer de vormen en zet ze naar je hand: is het een figuur, een landschap, of ... gewoon een abstracte vorm? De grote gezamenlijke werken worden tentoongesteld tijdens drukdrukdruk.

Kom langs en zeefdruk mee!
(duur ca. 30 min.)

Zaterdag 5 mei 2018
11:00 - 13:00 Idiosyncratische Machine
13:00 - 17:00 Vormdrukken

Zondag 6 mei 2018
11:00 -16:00 Vormdrukken + Tekenen

Over drukdrukdruk
Het grafiekweekend is terug: op 5 en 6 mei 2018 kan je in heel België workshops, artist talks en andere sessies rond grafiek volgen. Zin om met grafiek aan de slag te gaan? Grafiek is verbazingwekkend veelzijdig: zeefdruk, lino, ets, monotype, ... Grafiek is weer helemaal in en dit willen we vieren.

Met steun van het District Antwerpen